Recomanem

La BSQ posa al teu avast un munt de recursos i possibilitats des d'on aprendre, curiosejar, sorprendre't, somiar,... Les possibilitats son gairebé infinites. Recomanem algunes de tantes possibilitats, igualment pots venir i crear les teves.

Guíes de lectura
La BSQ ha redactat Guíes de lectures que et proposen les lectures imprescindibles per saber més de diversos temes. Vols conèixer-les? Cliqueu aquí.

Novel·les
Què et mou a llegir novel·les? Potser el fet de viure i sentir accions, emocions, personatges i fets. O, fins i tot, transformar la seva lectura en una font inesgotable de coneixement. Les novel·les, sense dubte, et poden fer créixer anímica e intel·lectualment. Tenim novel·les de terror, romàntiques, policíaca, històriques, fantàstiques, d’humor,...

Escriptura creativa
Has pensat en escriure els teus propis relats? Disposem de manuals per aprendre quines són les tècniques de l’escriptura i com es construeix un relat.

Prestatges virtuals
Seleccions de recursos webs, guies de lectura, activitats, recomanacions i novetats documentals, bases de dades, enquestes i concursos..., per saber-ne tant com vulguis dels temes que més t'interessen: Arts escèniquesCinemaCòmicsCuina i vinsConsum alternatiuCultura popularEspais naturalsEsportsIdiomesMón laboralMúsicaNovel·laSalutTurisme

Vols saber quins són els documents més prestats d'aquests mesos?
Potser el que t'agrada és saber quin son els bestsellers del moment... Per això la XBM fa trimestralment un rànquing amb els més prestats, agrupats per categories i públics. Tria i remena entre seccions: No ficcióMúsicaRevistesContes infantilsPoesiaCòmics adultsNovel·la jovesCòmics adultsNovel·la jovesNovel·la adultsCòmics infantils, Novel·la estrangeraPel·lícules adults i Pel·lícules infantils

Webs i Bases de dades actualitzades
La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix un recull constantment actualitzat dels millors webs i bases de dades en un ampli ventall de temes. Entre l'oferta pots trobar enciclopèdies, diaris i revistes i articles sobre temes especialitzats, als quals podràs accedir-hi gratuïtament amb el carnet de la biblioteca.
Els bibliotecaris recomanen
Setmanalment proposem una selecció preparada pels bibliotecaris dels millors llibres, música, cinema i altres propostes que pots trobar a la XBM. Una mirada experta que t'ajudarà a escollir allò que més et pot interessar. Vols deixar-te recomanar? Clica aquí.

Webs educatives i d'entreteniment:
Estàs fins dalt amb els treballs academics?