InformacióServei d'informació
L'ús de la biblioteca és lliure i gratuït. Els documents estan agrupats per àrees temàtiques identificades a través de colors. Teniu a la vostra disposició el catàleg informatitzat i l'accès a bases de dades.
El personal de la biblioteca t'ajuda a trobar allò que busques, tot assessorant-te sobre com i on localitzar la informació. Si ho necessites, et poden explicar com utilitzar el catàleg col·lectiu Aladí o altres recursos que et puguin ser útils.

Informació local
A la biblioteca pots trobar informació sobre la història i l'actualitat de Sant Quirze del Vallès. Rebem regularment #SQVinfo, butlletí municipal de Sant Quirze del Vallès i conservem el fons de Col·lecció local.

Recursos digitals
Us oferim accés a webs i bases de dades amb informació actualitzada sobre diversos temes. Hi pots trobar enciclopèdies, diaris i revistes, jocs per als nens i nenes, i articles sobre temes especialitzats, documentals digitalsmúsica en línia, als quals podràs accedir gratuïtament amb el carnet de la biblioteca.

Butlletins electrònics
La biblioteca municipal elabora un butlletí per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de la biblioteca.
Si us hi voleu subscriure podeu omplir el formulari.