Informació



Servei d'informació
L'ús de la biblioteca és lliure i gratuït. Els documents estan agrupats per àrees temàtiques identificades a través de colors. Teniu a la vostra disposició el catàleg informatitzat i l'accès a bases de dades.
El personal de la biblioteca t'ajuda a trobar allò que busques, tot assessorant-te sobre com i on localitzar la informació. Si ho necessites, et poden explicar com utilitzar el catàleg col·lectiu Aladí o altres recursos que et puguin ser útils.

Informació local
A la biblioteca pots trobar informació sobre la història i l'actualitat de Sant Quirze del Vallès. Recollim i conservem a la secció de Col·lecció local tot allò que es publica sobre Sant Quirze o bé publicat per quirzetencs i quirzetenques.

Recursos digitals
Us oferim accés a bases de dades sobre diversos temes. Hi pots trobar enciclopèdies, còmics, diaris, pel·lícules, recurs en línia per aprendre anglèsdocumentals musicals, música clàssica en línia, als quals podràs accedir gratuïtament amb el carnet de la biblioteca.

Butlletins electrònics
La biblioteca municipal elabora un butlletí per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de la biblioteca.
Si us hi voleu subscriure adreçeu-vos a la biblioteca.