Estem fent proves al blog de la Biblioteca de Sant Quirze. Disculpeu les molèsties

Benvinguts al bloc de la Biblioteca Sant Quirze, el qual vol ser un espai d'intercanvi i on trobareu informació molt diversa al voltant de la biblioteca així com relacionada amb el món dels llibres i la cultura en general.


El video de la Biblioteca

BIBLIOTECA VIRTUAL

BIBLIOTECA VIRTUAL
http://bibliotecavirtual.diba.cat/inici

TIC: cursos de formació

Els cursos van adreçats a les persones adultes sense coneixements de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Troba el nord

Curs d'autoaprenentatge multimèdia de cerca bàsica per Internet.
En català, castellà i anglès.

Mou-te pel Google

Curs d'autoaprenentatge sobre l'ús de Google en la cerca per Internet.
En català, castellà i anglès.

23 de gener de 2012

Recentment s'ha posat en marxa un nou portal web. La Biblioteca Virtual, que aplega informació i els serveis de totes les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona i els posa a disposició les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.


El nou portal ofereix accés a informació sobre temes especialitzats, com ara tirisme, cinema, salut, còmics o cuina i vins; recomanacions de llibres, cinema i música a càrrec de bibliotecaris de la xarxa; espais de participació per als usuaris, que poden valorar documents i compartir els continguts a les xarxes socials; accés a tràmits bibliotecaris en línia; informació d'horaris, serveis i activitats a les biblioteques i un espai personal on els usuaris poden organitzar-se i personalitzar-se els continguts que els interessen del portal.