Estem fent proves al blog de la Biblioteca de Sant Quirze. Disculpeu les molèsties

Benvinguts al bloc de la Biblioteca Sant Quirze, el qual vol ser un espai d'intercanvi i on trobareu informació molt diversa al voltant de la biblioteca així com relacionada amb el món dels llibres i la cultura en general.


El video de la Biblioteca

BIBLIOTECA VIRTUAL

BIBLIOTECA VIRTUAL
http://bibliotecavirtual.diba.cat/inici

TIC: cursos de formació

Els cursos van adreçats a les persones adultes sense coneixements de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Troba el nord

Curs d'autoaprenentatge multimèdia de cerca bàsica per Internet.
En català, castellà i anglès.

Mou-te pel Google

Curs d'autoaprenentatge sobre l'ús de Google en la cerca per Internet.
En català, castellà i anglès.

23 de maig de 2010

PATI DE CONTES

pati de contes

El passat dijous dia 20 de maig va tenir lloc al pati de la biblioteca la primera sessió de contes per adults d'aquesta temporada. La sessiò portà com a títol ATZARS, i va anar a càrrec de Susagna Navó, narració i Elvira Cañero, cant.
La vetllada va ser molt agradable. Els assistents, una sexantena, vàrem poder gaudir de les narracions amb veu ferma de la Susagna, així com de la dolça veu de l'Elvira cantant tangos, boleros i cançons populars que il.lustraven l'argument dels contes.

La propera trobada del Pati de Contes serà el dijous 18 de juny, a les 22:00 amb: "Contes de Woody Allen" a càrrec de David Planas de la companyia Va de Contes

11 de maig de 2010

BTK@

Comença a funcionar un nou servei adreçat als joves de 12 a 25 anys: la BTK@
La BTK@ és un racó habilitat a l'Espai Canya Jove on hi podeu trobar tot tipus de materials adreçats als joves: novel.les juvenils, còmics, manga... Tot aquest material ha estat seleccionat per el personal de la biblioteca i es posa a disposició dels joves tant per consulta com per préstec. El servei de préstec funciona igual que el servei que es fa a la biblioteca. Només cal tenir el carnet!!
Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l'Espai Canya Jove i la Biblioteca Municipal amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura entre els joves, així com crear un espai de trobada i d'intercanvi d'opinions al voltant del llibre.

Espai Canya Jove
Ronda Arrahona, 29-31
dimarts i dijous de 10.30 a 13.30
de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30

Per a més informació:
Espai Canya Jove: 93 721 74 44
Biblioteca Municipal: 93 721 95 47