Estem fent proves al blog de la Biblioteca de Sant Quirze. Disculpeu les molèsties

Benvinguts al bloc de la Biblioteca Sant Quirze, el qual vol ser un espai d'intercanvi i on trobareu informació molt diversa al voltant de la biblioteca així com relacionada amb el món dels llibres i la cultura en general.


El video de la Biblioteca

BIBLIOTECA VIRTUAL

BIBLIOTECA VIRTUAL
http://bibliotecavirtual.diba.cat/inici

TIC: cursos de formació

Els cursos van adreçats a les persones adultes sense coneixements de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Troba el nord

Curs d'autoaprenentatge multimèdia de cerca bàsica per Internet.
En català, castellà i anglès.

Mou-te pel Google

Curs d'autoaprenentatge sobre l'ús de Google en la cerca per Internet.
En català, castellà i anglès.

31 de març de 2009

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB SÍNDROME DE DOWN


Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb Síndrome de Down (21 de març), el passat divendres 20 de març va tenir lloc a la biblioteca la xerrada "El Síndrome de Down: una experiència personal". La xerrada va anar a càrrec de Jordi Sevillano, el qual de des fa una anys col.labora amb la biblioteca com a bibliovoluntari, així com amb altres entitats municipals. Hi vàren assistir també Dolors Pallars de la Fundació Andi de Sabadell i els Cracs d'Andi, grup musical que va tancar l'event amb una emotiva actuació.

CLUB DE LECTURA ADULTS: Visita a El Marquet de les Roques.

El grup del Club de Lectura per adults van visitar el passat dia 14 de març El Marquet de les Roques, a Sant Llorenç Savall. Es tracta d'un equipament cultural i museu literari que enmarca una exposició permanent sobre "La colla de Sabadell: entre el noucentisme i l'avantguarda". Prèviament a la visita, el grup havia llegit els llibres Ball Robat de Joan Oliver i L'home que es va perdre de Francesc Trabal, tots dos membres de l'anomenada "Colla de Sabadell". La visita a El Marquet va ser doncs una activitat lúdico-cultural per arrodonir la lectura d'aquests llibres. Finalment es va acabar amb un bon dinar!!.

2 de març de 2009

ACTIVITATS DEL MES DE MARÇ

El passat dimecres 4 de març va tenir lloc el Tast de Pans
a càrrec de Xavier Barriga. Uns 20 assistents van participar en l'elaboració del pa i després van tastar diferents tipus de pans: pa de pagès, pa integral, pa de nous i pa de nous, bacon i olives. Boníssims!!!
El Xavier Barriga és propietari des de fa un any del for de pa Turris situat al carrer Aribau, 158 a Barcelona (http://www.turris.es/).


La xerrada “El Feng Shui i les dones” a càrrec de Carme Navarro va comptar amn la presència d'uns 30 assistents. La xerrada, dins el marc del mes de la dona, va comptar amb la presència de la regidora d'igualtat Sra. Luisa Cobo.
La ponent va fer una introducció sobre com aplicar el feng shui a la vida quotidiana, harmonitzar els espais per que siguin saludables per la vida de les persones que ens importen.