Estem fent proves al blog de la Biblioteca de Sant Quirze. Disculpeu les molèsties

Benvinguts al bloc de la Biblioteca Sant Quirze, el qual vol ser un espai d'intercanvi i on trobareu informació molt diversa al voltant de la biblioteca així com relacionada amb el món dels llibres i la cultura en general.


El video de la Biblioteca

BIBLIOTECA VIRTUAL

BIBLIOTECA VIRTUAL
http://bibliotecavirtual.diba.cat/inici

TIC: cursos de formació

Els cursos van adreçats a les persones adultes sense coneixements de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Troba el nord

Curs d'autoaprenentatge multimèdia de cerca bàsica per Internet.
En català, castellà i anglès.

Mou-te pel Google

Curs d'autoaprenentatge sobre l'ús de Google en la cerca per Internet.
En català, castellà i anglès.

20 de maig de 2008

Taller per a famílies


El dissabte dia 17 de maig vàrem fer el taller per a famílies amb nens o nenes de 3 a 5 anys titulat "Fem bombolles de sabó" a càrrec de Paco Lifante. L'objectiu és que pares/mares i fills/es passin una estona fent una activitat en la que hi participa tota la família. Vàren escoltar contes i vàren fer bombolles de sabó tots junts. Llàstima de la pluja que ens va fer traslladar el taller al porxo del pati de la planta inferior. Tant els pares/mares com els nens/es s'ho va passar d'alló més bé. Hi van participar 12 famílies.

19 de maig de 2008

Contes de la Dorothy Parker... amb música de jazz


El passat dijous dia 15 va tenir lloc a la biblioteca la primera sessió de la temporada 2008 de "Pati de Contes". La sessió titulada "Contes de la Dorothy Parker... amb música de jazz" na anar a càrrec de la Glòria Cristina, veu i la Joanna Ferrer a la guitarra. La sala d'actes es va omplir, i tots els presents vàrem gaudir d'una sessió de contes que ens va transportar a la societat neoyorquina dels anys 30.